Katter spatserar!

Det är inte för inte som det heter ”cat walk” på modets estrader – för ingen kan spatsera så som en katt! Vi är oöverträffade vad gäller att smidigt, nonchalant och elegant svansa oss fram i tillvaron!

Hundar: Lufsar, lunkar, skuttar, travar fram…
Människor: Promenerar, vandrar, kliver, går…
Andra djur: Struttar, kravlar, galopperar, hoppar, trampar…
Och somliga: Kryper, simmar, flyger…

Men vi katter – med stil, etikett och integritet: Spatserar! Ett prominent ord som innefattar mjukt tassande, förföriskt trippande och kraftfullt klösande, så som bara en katt kan!
httpv://www.youtube.com/watch?v=9Tjvr215QEc&feature=player_embedded

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katter spatserar!”

    1. Mjau, en riktigt cool kisse – men vågat att gå lös på en gata så där, det skulle jag aldrig göra!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *