Majtas är hemma hos ungarna igen!

HurrJam, lilla Majtas är nu hemma igen hos ett gäng överlyckliga småttingar som längtat efter mamma katt!

Hon fick Flagylbehandling redan igårkväll mot kräkningar och infektion i väldigt irriterade tarmar samt dropp, och har inte kräkts mer sedan kl 5 imorse. Nu ska hon gå på Canikur, ”dunderkur” mot dåliga magar, och Flagyl i 7 dagar, samt få skonkost i en vecka: Kyckling, nötfärs och ris, samt lite I/D-mat. Senare lite A/D-mat. Ungarna ska stödmatas lite fortfarande för att risken är att Majtas kanske inte har så näringsrik mjölk nu när hon varit i dåligt skick. Vi vet ju inte hur länge hon varit det…

Men nu är Majtas riktigt pigg – hennes kontakt säger ”Å så härlig missa :) Men oj så mager, det är så att det är läskigt att ta i henne!” och tur för den lilla kattmamman att Djursjukhuset kunde hjälpa henne.

Vi bävar lite för räkningen som lär komma sedan, men jag ska nog hitta på ett sätt att hjälpa Majtas och Katthemmet med det, vänta bara… Andra katthem samt uppfödare har ju rabatt där, så den saken ska jag också be någon i styrelsen att fråga Strömsholm om. Att fråga kostar ju inget, hoppas jag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Majtas är hemma hos ungarna igen!”

 1. Åh vilka goda nyheter! *kurr* Tänk vad glada både mamma Majta och hennes ungar skall vara nu när de får vara tillsammans. *spinner* Nu håller vi tassarna för att hon blir bra i magen och lägger på sig lite hull igen.
  *nosbuffar*

 2. Hurra och jubeljam så glada vi blir! Mamma är hemma igen, ordningen är återställd! Blir Majtas nu bara riktigt bra i sin mage igen så är lyckan fullkomlig. Du får jama till om det behövs extra stöd till räkningen.
  Må solen lysa över er alla i helgen!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, du vet ju hur det är med veterinärräkningar – de blir sällan små. *suck* Det blev inte denna heller. Över 8000 kr. Och Örebro katthem tar tacksamt emot allt tänkbart stöd, i alla sammanhang. Jag ska försöka köra igång en auktion till i veckan också, bara bloggen vill fungera pålitligt.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *