Katt på fat

I februari kom Rörstrand ut med en ny serie ”fika-porslin” med motiv av Lovisa Burfitts högst egensinniga penna. Där har jag fastnat för det vackra uppläggningsfatet i tunt vitt benporslin, vars motiv det vore synd att dölja med några fnuttiga kakor:
 
Serien heter ”Mademoiselle Oiseau” – Fröken Fågel… Undrar vad katten katten heter?!Kostar 599 kr – hm det blir många burkar kattmat till katthemmet, så jag avstår ändå. Men gillar ändå det vackra tinget!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katt på fat”

 1. Oj så fina fat! Gammelmatte visade dem för oss, men vi håller med om att det var mycke’ pengar. Kanske bättre att köpa kattmat i alla fall, men titta kan man ju göra. Och jättevackra var de och det finns säkert de som har råd att köpa dem! Både matte och gammelmatte tyckte som vi katter att de var jättefina.

  Tass

  1. Mjau det finns trots allt mycket vackert som man kan beundra – men avstå ifrån!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, säkert något sådant… Fast på ett sätt påminde den mer om Nova – så där låååång och smal! *fniss*
   NosPuss Wikki

 2. Där jag bor finns det en outlet där man kan köpa detta märke lite billigare(typ 40-50% billigare om det är andrasortering o det brukar inte synas någon skillnad på det och förstasortering). Har ingen koll på vart ni bor, men Iitala outlet heter det och de har även Rörstrands grejer.
  Eller varför inte be dem sponsra bloggen med en tävling eller auktion om detta fat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *