Min soliga balkong


Ska vi plantera kattgräs och sådana godsaker i de här krukorna nu, matte?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Min soliga balkong”

    1. Mjau, åtminstone en liten planta med kattgoda växter brukar vi ha! Matte ska till Plantagen som ligger nära där vi bor och fynda snygga saker… Jag ska tassa med en ÖnskeLista: KattMynta!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *