Ett fint födelsedagskort

fick jag igår:

Tack kära kompisar! Mjau, innerligt tack till alla som kattulerat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Ett fint födelsedagskort”

 1. Kära Wikki, förlåt att vi har missat den stora 5-års dagen! Det har varit mycket här! Nos Puss från Sven och Signe med matte och lillmatte S

  1. Mjaubsolut ingen fara! Jag har haft fullt upp och knappt sett andra bloggar heller – så här med Påsk och Fylla, mjau det blir lite rörigt!
   TassKram Wikki

 2. Så här med påsk och fylla???? Nämen Wikki, det vill väl ändå inte tro??? *fnissar* Vad gör du då? Byter ut mjölken mot husses whisky eller mattes Baileys? Själva vågar vi inte smaka. Vi har luktat när husse någon gång dricker en öl till maten och det luktar pyton tycker vi…..bläääää. Tacka vet vi Valios laktosfria vispgrädde….mums.

  Nosbuffar

  1. Mjau, jag har ett hemligt litet förråd med min egen kattmynta så klart, vad annars? *fniss* Och så lovade Ville att jag skulle få färsk mynta ur deras rabatt på Landet, men det var visst någon annan kisse som varit där och snaggat myntan (och plattat till det mesta runtom i rabatten, suckade Stora matte) *suck* men man kan bli som rusig bara av den fina vårluften ju!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *