Jag tog tonfisken ren…

Matte och co fick gnaga på sin tårta – jag föredrar tonfisken naturell och al dente! Och delade med mig till alla katterna! Kolla tungvrickandet:
Den här blev tyvärr lite suddig:
Åh det har varit en härlig dag! Jag har solat på verandan, hjälpt Stora matte rensa rabatter och hänga ut tvätt, och matte och husse har rödfärgat pumphuset under min övervakning!
Och Nova har varit på jakt ute vid garaget/carporten/vedboden – precis hela dagen! Hon kilar ut vid kl 7.30 och kikar in för en kort lunch vid 13-tiden, sedan kommer hon in och gör kvällslandning i husses säng kl 20.30. En dag-arbetande katt! (Landetkatterna sover hela dagen och är ute hela natten istället.)

Och så har jag fått en alldeles underbar present av mina vänner katterna Sambo och Roxy: En slant till SnuffeFonden! Det (Och att få tillbringa födelsedagen på fri Tass på Landet) uppsKATTade jag mest av allt! <3 <3 <3 <3 <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag tog tonfisken ren…”

  1. Mjau denna dag var toppen – så nu måste jag ju ta en vilodag och pusta ut?! *fniss*
   TassKram Wikki

 1. Läckra bilder, läcker mat – och så en urläcker katt på det, vad kan man mer begära av ett blogginlägg? 🙂 Jo, härliga rapporter om hälsosamt och lyckligt lantliv förstås!
  Matte är tillbaka i kontorsstolen efter en ljuvliga påsk bland västkustklipporna och själv har jag landat hemma hos matte med en lättnadens suck efter en lite darrig helg på Hotell Mormor.
  Stannar ni länge på landet? Så avis vi blir på er då… 🙂
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau Frasse, har du inte anpassat dig till hotell Mormor ännu, när du trots allt har det så gott där?!
   Jag har konstaterat att detta med att flytta mellan Landet och Hemma, det är uthärdligt med tanke på hur bra livet är på båda ställena!
   Men idag när det blåser lite kyligt, så ligger jag gärna på min mjuka filt mitt på allrumsbordet och låter en frisk fläkt från den öppna ytterdörren ta in sommarkänslan.
   Nova däremot är redan ute på jakt.
   Västkustklippor låter ju njutbart faktiskt också! *svansdans*
   NosPussar Wikki

   1. I vanliga fall älskar jag att bo på Hotell Mormor. Men sedan jag blev sjuk där och fick åka in akut till djursjukhuset så har det inte varit riktigt detsamma. Om du och matte har tid kan ni tassa in och läsa om det i dagens inlägg. Matte och jag tar tacksamt emot råd om hur man behandlar nervösa katter…
    Mjauvisst är det härligt att låta sommarvindarna fläkta i pälsen 🙂
    Tassklappar

  1. Mjau, där ligger ni människor långt efter i evolutionen! *fniss* Kan inte ens tvätta er själva i rumpan utan tvättlapp?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *