Mitt finaste påskkort….

…blev jag så rörd över:

Och jag delar med mig av det till alla er underbara vänner som bidragit med hjälp till Linnsen! (Jag har ju inte gjort så mycket – det är ju NI som givit stöd i auktionen och Snuffe-fonden, som gjort allt!) Tack för att ni finns, och för att ni än en gång visat hur fina kattvänner kan vara!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mitt finaste påskkort….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *