Härllllllllig utepromenad!


Jag har knaprat späda grässtrån, rullat mig i byggkrossand så att det glittrade i hela pälsen, och inspekterat buskar, brunnar och parkeringen… Så har jag hjälpt husse fånga myror till hans ”Ant farm”, jamat med en grannkatt och kontrollerat mattes rabatt vid vår port:

Har ni sett att jag fått 4 mm pälsstubb nu! Det är inte längre rosa skinn och blått skinn som syns där jag trimmats, utan svart päls och vit päls! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Härllllllllig utepromenad!”

 1. Mjauuuuuuuuuuuu…Underbara tassar,Wikki ♥
  Önskar dig en Goooer Påsk /NosPûss

  Mjst…
  Matte har ändrat & gjort en Nyhetssida så fin,så Jamartassen från dig är inte kvar 🙁
  Vill du sätta en ny tass till Goe så gör det i Gästboken…Liiiite ”raggartass” var detta *thihii*
  Finns även en liten ”gåva” i bloggen om du vill ha!!!Den är till alla ♥

  1. Mjau, man måste ju ändra om lite ibland! Jag tassar för fullt på nya grejor till bloggen, det kommer så småningom! Man ska inte hasta…
   TassKram Wikki

 2. Men Wikki då, vilken pälsad snygging du är. Rawr! *blink blink*
  Måste säga att du verkar ha haft fullt upp på din promenad. Akta så du inte tar ut dig bara.

  1. Mjau, det var ju bara startpromenaden – jag skulle tro att det blev 3 km vi gick totalt? Men då typ 6 varv runt varje buske, 3 vändor runt alla hus o s v så det var ändå nära hem… *fniss*
   TassKram Wikki
   PS Tack för KattPliMangen! *nosrodnad*

  1. Mjau,nu börjar jag bli hyfsat snygg… Ser inte längre ut som en rosa gris på mina vita partier…
   Tack för kattplimangen!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau det var så skönt att rulla sig i sanden – och gräset vi hittade var krispigt och fräscht! Stora matte lurade husse att smaka kirskål, och han tyckte det var gott! Så dets pirar mycket nyttigt ute i naturen nu!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *