Ny blogg fast samma som förut

Metrobloggen har bytt bas och klivit över till WordPress. Min blogg har bara följt med. Jag vet inte om det är bra eller om det är mindre bra – jag ser bara en rad problem att lösa: Försvunna kommentarer, försvunna länkar och mycket annat, som lovades högtidligt ”skulle följa med”

Så dagens fyra nya inlägg försvann plötsligt, och det är osäkert om jag kan avsluta auktionen i tid. Vart det som låg i utkastmappar tagit vägen håller jag på att leta efter. Men matte ska hjälpa mig att försöka få ordning på Wikkibloggen så snart hon kommer hem från jobbet.

Hoppas jag!? *morrhårsdarr*

Jag har i alla fall fått ett supersnabbt mailsvar från nya web-sitens trevlige supportkatt Patrik att han ska tassa iväg och kolla efter mina kommentarer, så det kanske ordnar sig! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *