Kommentarer kaputt?!

Det var inte någon rolig inledning på veckoslutet, med en blogg som liksom fått spader… Tydligen går det inte alls att lägga in kommentarer – men jag har kollat de inställningar jag själv kan påverka, och där är kommentarsfunktionen som den ska…


SupportKatten Patrik har fått fler mail från mig, men man vet ju inte hur fullproppad hans mailbox är just när hela denna stora omflyttning av alla kvarvarande Metrobloggar just skett! Men jag hoppas få hjälp med kommentarsproblemet snarast…

Angående auktionen: Den får stå stilla med förlängd tid tills allt fungerar och budgivningen kan återupptas! Ursäkta kära vänner för att det krånglar så!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *