Spelpositioner

Jag kanske måste visa lite bättre hur jag kontrollerar spelet:

spel2
Så här kan jag ju jama i mattes öra direkt vad hon ska göra för geniala drag i sitt spel, vare sig det är BushWacking eller något annat!
spel3
Jag håller balansen lite med svansen och finner placeringen väldigt skön!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Spelpositioner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *