Är din matte också förtjust i dataspelande?

spelmatte
För mig betyder mattes och husses gemensamma spelande – av Runescape till exempel – dock massor av kvalitétstid i mattes knä, och få massor av klappar under spelets gång. Ett favoritställe är också att ligga på spelfåtöljens ryggstöd och ha full koll… Jag har bra Tass med spelstrategier och hjälper matte med muntra pjurr-kattentarer!
spel1
Ibland kan jag tassa till mig spelkontrollen själv – här vilar jag utmattad på köksbordet efter en hård turnering… Notera mattes musmatta special: En trä-ostbricka från ett ost&kex-kit har klätts med en rund musmatta och kan hållas i knäet eller ligga på badkarskanten! (Rekommenderar dock EJ att ha den flytande i badvattnet! Fungerar inte!)

Vad spelar dina människor för något?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

33 reaktioner till “Är din matte också förtjust i dataspelande?”

 1. lillie spelar inte så mycket på datorn, spelar hon är det tevespel, men hon leker mycket med grafik och kan bli sittandes i timmar. (Ett tag spelade hon spel på facebook, men hon blev sur när spelen krånglade.) Vi hjälper naturligtvis till med grafiken – när vi adopterade lillie, så tror vi att vi valde henne för att hon VERKLIGEN behövde någon som tog hand om henne, för om inte vi överser vad hon gör, så blir det inget vetigt gjort, den saken är klar!

  Musmattan verkar kanon – lillie kommer nog att stjäla din idé och hon tackar på förhand!
  tassen, nosgos, buff och gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, sen suckar matte att nu ser alla vilka supersunkiga gamla datorer vi har, men å andra sidan kanske de förstår varför en del spel-tasks (=uppgifter) tar så förtvivlat lång tid… Men man får helt enkelt klara sig med det hopplock man har och vara glad att de åldriga åbäkena fungerar över huvud taget! (Det är nämligen lite si och så med det också emellanåt…) TassKram Wikki

 2. lillie spelar inte så mycket på datorn, spelar hon är det tevespel, men hon leker mycket med grafik och kan bli sittandes i timmar. (Ett tag spelade hon spel på facebook, men hon blev sur när spelen krånglade.) Vi hjälper naturligtvis till med grafiken – när vi adopterade lillie, så tror vi att vi valde henne för att hon VERKLIGEN behövde någon som tog hand om henne, för om inte vi överser vad hon gör, så blir det inget vetigt gjort, den saken är klar!

  Musmattan verkar kanon – lillie kommer nog att stjäla din idé och hon tackar på förhand!
  tassen, nosgos, buff och gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, sen suckar matte att nu ser alla vilka supersunkiga gamla datorer vi har, men å andra sidan kanske de förstår varför en del spel-tasks (=uppgifter) tar så förtvivlat lång tid… Men man får helt enkelt klara sig med det hopplock man har och vara glad att de åldriga åbäkena fungerar över huvud taget! (Det är nämligen lite si och så med det också emellanåt…) TassKram Wikki

 3. lillie spelar inte så mycket på datorn, spelar hon är det tevespel, men hon leker mycket med grafik och kan bli sittandes i timmar. (Ett tag spelade hon spel på facebook, men hon blev sur när spelen krånglade.) Vi hjälper naturligtvis till med grafiken – när vi adopterade lillie, så tror vi att vi valde henne för att hon VERKLIGEN behövde någon som tog hand om henne, för om inte vi överser vad hon gör, så blir det inget vetigt gjort, den saken är klar!

  Musmattan verkar kanon – lillie kommer nog att stjäla din idé och hon tackar på förhand!
  tassen, nosgos, buff och gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, sen suckar matte att nu ser alla vilka supersunkiga gamla datorer vi har, men å andra sidan kanske de förstår varför en del spel-tasks (=uppgifter) tar så förtvivlat lång tid… Men man får helt enkelt klara sig med det hopplock man har och vara glad att de åldriga åbäkena fungerar över huvud taget! (Det är nämligen lite si och så med det också emellanåt…) TassKram Wikki

 4. lillie spelar inte så mycket på datorn, spelar hon är det tevespel, men hon leker mycket med grafik och kan bli sittandes i timmar. (Ett tag spelade hon spel på facebook, men hon blev sur när spelen krånglade.) Vi hjälper naturligtvis till med grafiken – när vi adopterade lillie, så tror vi att vi valde henne för att hon VERKLIGEN behövde någon som tog hand om henne, för om inte vi överser vad hon gör, så blir det inget vetigt gjort, den saken är klar!

  Musmattan verkar kanon – lillie kommer nog att stjäla din idé och hon tackar på förhand!
  tassen, nosgos, buff och gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, sen suckar matte att nu ser alla vilka supersunkiga gamla datorer vi har, men å andra sidan kanske de förstår varför en del spel-tasks (=uppgifter) tar så förtvivlat lång tid… Men man får helt enkelt klara sig med det hopplock man har och vara glad att de åldriga åbäkena fungerar över huvud taget! (Det är nämligen lite si och så med det också emellanåt…) TassKram Wikki

 5. fnissjam, vår Matte är nog lite som den där människan i skissen högst upp. Hon spelar nästan inte alls på datorn utan det är mer tv-spel som gäller för henne. Och som du jamar så är det då perfekt för en katt att gosa ner sig i knät hos henne under speltiden.

 6. Husse brukar också spela en massa spel och glömmer nästan bort oss katter som håller på att svälta ihjääääl.

  För närvarande sitter han och spelar nåt som heter Dragon Age II.

  1. Mjau, det gäller att vara tydlig och överta spelkontrollen så att man kan lägga in strategiska mat-pauser! *kurr* TassKram Wikki

 7. Matte spelar en del spel på FB, farmville och cityville och sådär, hon gillar betapet också. Son du jamar, bra tillfälle för gos. Nosbuff

  1. Mjau, man kan ju inse att alla tillfällen när ens människa är någotsånär stilla i en soffa, fåtölj eller säng, så får man passa på att krypa intill och kräva lite kli på örat eller magen! Det är ju ens kattliga rättighet! NosPuss Wikki

 8. Lille Husse spelar nästan bara Xbox 360…Modern warfare å sånt där man skjuter å så…Matte spelar Morrowind på datorn..de e spännande med gubbar i kuliga kläder som skuttar omkring i en mysko värld…jodå dom slåss oxå..me svärd!

  Annars sitter Matte mest å skriver å så…

  1. Mjau – matte spelar mest Runescape, där är det också svärd och grejor. Undrar varför människor är så fascinerade av sådana? När man kan ha klor?! NosPuss Wikki PS Jag blir lite nyfiken – vad skriver matte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *