Torsten dejtar…

Internet som fiskesjö vad gäller dejting är ett spännande område… Nu är det så att min kompis persern Torsten gärna vill bli pappa – fråga mig inte varför, han har väl egna skäl till det – så han annonserar!

catdatingservice
Ibland när man har en väldigt fin raskatt, så känns det säkert angeläget att få ungar efter den. Men för er som går i ”vanliga katt”-anskaffningstankar, så säger jag bara: Man behöver inte para fram egna kattungar precis… Adoptera en kisse från ett katthem! Det finns katter där i alla former för alla behov och smaker! Så här i mars börjar det dessutom födas gott om små missar – någon av dem längtar säkert efter just DIG för att bli DIN kattunge! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Torsten dejtar…”

 1. Allvarligt talat, Wikki, så borde du ta ett snack med Torstens matte/husse. En perser skall endast paras med en perser – ingen annan ras! Och enligt min mening skall parning bara ske i en registrerad, SVERAK-ansluten uppfödning, där man tar hand om rasens egenskaper och undviker sjukdomar, defekter och andra problem. Att annonsera efter en hona ”vilken som helst” till sin perserhane strider mot alla etiska regler för uppfödning… hur skall matte/husse kunna veta hur ungarna mår, när denne korsavlar så där tanklöst?!? *ryser*

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte, som blev uppriktigt orolig!

  1. Mjau, det där kan ju ligga mycket i – men å andra sidan om vi katter själva får välja partner, så bryr vi oss inte om ras utan väljer den mest passande… Och själv, som persermix med mycket gott i mig, skulle jag ju annars inte ha fått finnas? Men jag håller med om att man ska välja en avel som ger FRISKA individer och tack och lov har perseraveln blivit mycket bättre – inåtvända nosar med andningsproblem och ständigt rinnande ögon är allt sällsyntare. De perser vi ser på utställningar nu för tiden är välmående katter. Däremot tycker jag nog INTE att Torsten ska flirta med en Maine Coon utan leta efter en söt perserflicka! *blink* NosPuss Wikki

 2. Undrar hur det går med den gode Torstens dejtande. 🙂

  När min första katt dog var jag så ledsen och ångrade att jag inte låtit henne få ungar. Men nu tänker jag att det hade varit så orättvist att sätta kanske 5 ungar till världen för att jag ville ha en eller två.

  Är så glad över Simba och Nea. Bättre katter går inte att få tycker jag nu.

  Nosgos

  1. Mjau, det är rätt som du tänker… Och din gamla kisse finns kvar med goda minnen och håller sin ÄnglaTass över er allihop, var så säker! Xtra NosPuss till Simba och Nea! TassKram Wikki

 3. Såå sant man kan tom. Få en riktig drömkatt som man inte ens trodde var möjligt.
  Så håller förståss med. Puss på nosar och snoriga näsor från Våren i Blekinge.
  Nalle

  1. Hoppas att snörvelnäsorna inte är så röda läängre utan att alla är pigga – i synnerhet SnurreBussen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *