Skulle vilja åka till Matfors

…och se Kicki Jeschkes konstverk som pryder bibliotekets konstsal där!

katt_p_piedestal

För den som kan göra sin katts porträtt i så fina tygapplikationer som detta ”Mutzi på piedestal” – det måste bara vara sevärt!

Sundvalls Tidning berättar hur Kicki gör sina detaljsrika och färgskimrande applikationer med start i form av målade skisser (Som också finns med på utställningen) och sedan ”bygger hon upp textilierna i mängder av större och mindre tygbitar av varierande färg och form, till en komplicerad och smidig mosaik av virvlar, stycken och slingrigheter”! Resultatet blir bilder med ett fascinerande djup och framförallt ljuvlig charm. En av mina favoriter är bilden ”Vårt hus och dess ägare”:
vrt_hus_och_dess_gare
Ni som bor i Matforstrakten, passa på att se detta! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Skulle vilja åka till Matfors”

    1. Mjau, jag tänker ändå på hur mycket pyssel det är med allt vackert du skapar! Det är ju också beundransvärt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *