PaketPappersKontroll

img_13
Husse hade valt det snyggaste paketpapperet, det ser jag här! Och så finns det kul saker runtom paket också:
img_14
Packband – notera texten:
img_15
Det passar mig – jag är ju dyrbart gods! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “PaketPappersKontroll”

    1. Hi hi Matte har nog aldrig blivit SÅ grattad som den här helgen!?! Det är jag glad och tacksam för! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *