Håll tassarna för svarta katter!!!Den här underbara skönheten Nikita ska flytta till sitt nya hem på onsdag! Håll tassarna för ett långt och lyckligt liv för en ovanligt vacker katt, som mycket tålmodigt väntat – länge länge.

Vi bugar djupt och vördnadsfullt för blogghjälpen Kattson som uppfinningsrikt och kärleksfullt bloggar misse efter misse till nya hem… Tänk vilka underbara vänner vi har!

Och så följer jag andlöst den nya bloggen om Kolfart som just nu gömmer sig någonstans – kanske bakom den blå soffan som Liza också älskade att sova på. Våga dig fram, Kolfart – du har kommit till goda människor nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *