Kexchoklad blåbär…

kexbllog

Vi har provsmakat och faktiskt GODkänt!!! Kombinationen blåbär och kexchoklad fungerar… Mums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kexchoklad blåbär…”

    1. Ibland måste man synda och göra undantag även från det 70-%iga… Det finns välsmakande andra sorter också!
      NosPuss Wikki

  1. Själv så upptäckte jag (Strindberg) igår att äpple är ganska gott. Husse satt framför datorn och mumsade på ett och då hoppade jag upp på skrivbordet och skulle tvätta honom lite i ansiktet och råkade slicka lite på det. Och genast insåg jag att det där äpplet för stunden var lite intressantare än husses ansikte faktiskt. Det var väldigt gott. I alla fall att slicka på. Tror visst att husse dricker såndär äppeljuice till frukost. Undrar om jag ska smaka en slurk när husse inte ser…hi hi

    Nosbuff
    Strindberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *