Första promenaden för idag

bucket

Har varit ute och tassat en snabb runda kring huset och konstaterat att det byggs något läskigt hål ute på parkeringen.

Ska ut och spana mer i eftermiddag!

Nu ska vi leka ”Rent Hus!” säger matte…

Och så är jag lovad kalsong-trmning i eftermiddag, hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Första promenaden för idag”

    1. Jag bryr mig inte så mycket om dammsugaren, kryper upp hos matte och pillrar med hennes spel ”Island Paradise” istället! Men Nova har försvunnit… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *