Strulet med bloggen

Metro jamar om att deras bloggverksamhet kommer att försvinna, och det kan jag inte göra mycket åt. Det har periodvis fungerat jättebra och periodvis varit öken, och det känns som att Metrobloggen som helhet miste spänsten över en natt när Metro tidigare klippte av ”lönen” till sina bloggare. Inte för att det spelade mig någon roll, jag hann aldrig komma upp i tillräckligt för att få någon inkomst av bloggen som är värd att nämna… Men det gjorde att många kända bloggare snabbt bytte blogg.

Som katt är jag dock ganska revirtrogen och man vill ju gärna ha kvar allt det som är inarbetat och hemvant! Det som oroar mig lite är ju också hur alla ska kunna hitta igen mig på ny sajt när den gamla väl är borta…

Men det får väl ordna sig – att sluta blogga kommer jag ALDRIG att göra, det kan ni vara lugna för! Det finns SÅ MYCKET att höja Tassen för och så Många Hemlösa Katter att värna om!

snickarkatt

Så det är tur att man har en TassHändig Matte och själv är en skärpt katt – jag har dragit på mig jobbarpälsen och nu snickrar vi på en ny blogg…

När den blir klar och hur den kommer att se ut vet vi inte just nu – bara att den är under utveckling!

Under tiden bloggar vi på här som vanligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

35 reaktioner till “Strulet med bloggen”

 1. Ni har inte funderat på att flytta till ett webbhotell? Jag har http://www.one.com och det är billigt och enkelt. Kostar mindre än 300:- om året (Första året något dyrare på grund av en uppläggningsavgift och nyregistrering av domännamn, kostade då ca 400:-)

  Som bloggverktyg rekomenderar jag då WordPress, enkelt att installera och lätt att ändra precis som man vill ha det.

  Vill ni inte ha ett webbhotell så är wordpress.com ett bra alternativ. Många bra funktioner där.

 2. Glömde berätta att det finns tusentals olika teman till och plugins egen hostad WordPress blogg. Många som man själv kan ändra efter tycke och smak.

  One.com har en mycket bra och snabb support via chatt vilket betyder mycket!

  Matte hjälper gärna till om ni behöver hjälp.

  Allt finns på svenska så klart. 🙂

  1. Mjau vi tar gärna emot lite hjälp. Men innan vi kommit så långt känns det som att vi försöker via mailen, om det är ok!? NosPuss Wikki

 3. Låter jamarn’s skönt att du inte ger upp dina tassar,Wikki…
  *Håller tassarna* att allt blir bra…

  /Jam & Kram från oss i ? ida’….

 4. Jag har också one.com men nu bloggar jag ju på blogspot och det fungerar himla bra också 🙂 men jag vill inte ge upp namnet som jag har, därför har jag den andra kvar också, för säkerhets skull

  Tasskram

 5. Wikki så spännande, så får vi se det! Metors förlust är det ju!

  Hoppas du får teknisk hjälp av de ovan, vi kan inte så mycket : ) Men vi gillar att läsa fina luftiga bloggar!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, det kommer nog att gå bra, jag har flera experter på WordPress som kan lotsa nu. Tror jag. Ju flera katter i soppan, eller vad säger man? *fniss* TassKram Wikki

 6. Hej Wikki,

  Första tiden när du byter blogg så tycker jag att du ska länka den här sidan- så att folk (sorry, kissemissar) vänjer sig vid den nya adressen- och sparar den – sen kommer ju alla vi som Avgudar kissemissbloggen länka till din nya sida på våra sidor och på facebook! Helt garanterat. Nos-pussar från alla kissor i kattskyddet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *