Inte så farligt…

I dag läser jag mer sansade reportage om dvärgbandmasken i DN och där sammanfattar man:

Kan katten smitta?  –  Studier visar att katten är mycket sämre som värddjur, äggen tycks inte överleva i samma utsträckning.

Man kan alltså inte jämställa dvärgbandmasken med sandworms från Dune, även om det verkat så i vissa mediaspalter…
dune

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Inte så farligt…”

    1. Typ, ja…. Min lilla söta voffsing kan jag ju ha som handbagage så den behöver väl inte ha med sej stygga maskar? Neeeeeeee… Kanske. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *