Hurra min tavla har kommit!

Eller rättare sagt: Själva konstverket – nu ska den sättas i en fin ram också!!! Jag beättade ju tidigare om Johanna och hennes vackra teckningar  – nu har jag fått en katteckning:

konst3
Johanna har varit snäll och gjort den just till mig, så att när den är inramad kommer den att ingå i nästa Auktionspaket till förmån för Hemlösa Katter! Den är fint smyckad med glittrande stjärnor:
konst4
”Och jag gör ju inte som vanligt” förklarade Johanna ”och tecknar en katt framifrån som alla andra, utan det blev bakifrån!” Vilket jag tycker var en mycket klok idé – för nu kan vi ju använda fantasin och tänka att tavlan kan föreställa många av våra kattvänner, kanske Basco, Nova, Ville, Pip eller Flipper…

Tack Johanna! Och jag lovar att jag ska ha nos och tassar framför tv:n den 14/3 och se dig på TV3 i ”Världens Bästa Hotell” då!

Jag ska skynda mig att göra i ordning till auktionen! public_heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Hurra min tavla har kommit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *