Hoppas Sally kommer idag också!?

Kan man kalla oss katter för fullfjädrade ornitologer?imgb230
Matte och Husse, vi måste ge Sallys kompis ett namn också?
imgb231

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

34 reaktioner till “Hoppas Sally kommer idag också!?”

 1. Näe… vi är FULLPÄLSADE ornitologer! Eller varför inte fullpälsade gourmander som gillar färsk mat??

  Om vi inte är nakenkatter förstås – då är vi ornitologer au naturelles…

 2. Näe… vi är FULLPÄLSADE ornitologer! Eller varför inte fullpälsade gourmander som gillar färsk mat??

  Om vi inte är nakenkatter förstås – då är vi ornitologer au naturelles…

 3. Näe… vi är FULLPÄLSADE ornitologer! Eller varför inte fullpälsade gourmander som gillar färsk mat??

  Om vi inte är nakenkatter förstås – då är vi ornitologer au naturelles…

 4. Näe… vi är FULLPÄLSADE ornitologer! Eller varför inte fullpälsade gourmander som gillar färsk mat??

  Om vi inte är nakenkatter förstås – då är vi ornitologer au naturelles…

 5. Vilka vackra fjäderfän, roligt med sådana kompisar! En av mattes försäkringsfadderkatter heter just Sally (en fantastiskt vacker flicka med en päls som svart sammet) och Sallys kompis, som matte också är försäkringsfadder åt, heter Elisabeth (en underbar ljuvlig flicka med en heltvit silkespäls). Sååå, kanske kan man kalla lilla nötväckan för just Elisabeth… *fniss*. Dessa kisar som vi just nämnt är i akut behov av stödhem eller permanent hem tillsammans med ca tjugo andra av sina helt underbara och bedårande kompisar. De finns hos ”utbränd kattvän”, titta gärna in på KKS hemsida om du/ni vill veta mer… Tasskrammar!

 6. Vilka vackra fjäderfän, roligt med sådana kompisar! En av mattes försäkringsfadderkatter heter just Sally (en fantastiskt vacker flicka med en päls som svart sammet) och Sallys kompis, som matte också är försäkringsfadder åt, heter Elisabeth (en underbar ljuvlig flicka med en heltvit silkespäls). Sååå, kanske kan man kalla lilla nötväckan för just Elisabeth… *fniss*. Dessa kisar som vi just nämnt är i akut behov av stödhem eller permanent hem tillsammans med ca tjugo andra av sina helt underbara och bedårande kompisar. De finns hos ”utbränd kattvän”, titta gärna in på KKS hemsida om du/ni vill veta mer… Tasskrammar!

 7. Vilka vackra fjäderfän, roligt med sådana kompisar! En av mattes försäkringsfadderkatter heter just Sally (en fantastiskt vacker flicka med en päls som svart sammet) och Sallys kompis, som matte också är försäkringsfadder åt, heter Elisabeth (en underbar ljuvlig flicka med en heltvit silkespäls). Sååå, kanske kan man kalla lilla nötväckan för just Elisabeth… *fniss*. Dessa kisar som vi just nämnt är i akut behov av stödhem eller permanent hem tillsammans med ca tjugo andra av sina helt underbara och bedårande kompisar. De finns hos ”utbränd kattvän”, titta gärna in på KKS hemsida om du/ni vill veta mer… Tasskrammar!

 8. Vilka vackra fjäderfän, roligt med sådana kompisar! En av mattes försäkringsfadderkatter heter just Sally (en fantastiskt vacker flicka med en päls som svart sammet) och Sallys kompis, som matte också är försäkringsfadder åt, heter Elisabeth (en underbar ljuvlig flicka med en heltvit silkespäls). Sååå, kanske kan man kalla lilla nötväckan för just Elisabeth… *fniss*. Dessa kisar som vi just nämnt är i akut behov av stödhem eller permanent hem tillsammans med ca tjugo andra av sina helt underbara och bedårande kompisar. De finns hos ”utbränd kattvän”, titta gärna in på KKS hemsida om du/ni vill veta mer… Tasskrammar!

 9. Har ni fåglar? Så orättvist, vi har inga alls här trots att vi har två fågelbollar, Frank har till och med slutat titta efter dem. Skicka hit några till våra katter att titta på också, tack! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *