Räddade….

dsc4
Vår vän Mison har hjälpt oss att skjutsa de här vackra katterna till underbara Djurskyddet i Kristinehamn, som hade en vrå ledig för dem. Innerligt tack till Mison och alla er andra – ingen nämnd men ingen glömd – som gett oss chansen att rädda dem och några till undan avlivning!
De vackra sköldpaddsflickorna kan behöva bad och pälsvård, och jag vet att den hjälpen får de nu…
public_heart Så hoppas jag att de snart hittar nya trygga hem med lugn och ro!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

33 reaktioner till “Räddade….”

 1. Varför har ingen tagit hand om dessa fina katter tidigare? Har det haft ett hem och så plötsligt passar de inte längre, eller vad har hänt? Tack underbara Djurskyddet i Kristinehamn. Och tack alla katthem och andra som hjälper katter i svåra situationer. Man blir varm om hjärtat varje gång man läser om era hjältedåd.

  1. Mjau, om vi är så mycket hjältar vet jag inte… Fast en hjälte var det igår, och det var Mison som skjutsade dessa kissar igår… På hemvägen hamnade hon i en seriekrock och undgick med nöd och näppe att få bilen påkörd när hon undsatte en medtrafikant som kört av vägen. Heders Mison du är min hjältinna! ? NosPuss Wikki

 2. Mison är en otrolig tjej som hjälper så många i det tysta. En stor kram till Mison och tack för att ni hjälper de missar som behöver hjälp!

  /Malin

  1. Mjau, vi är innerligt glada att ha fått Misons stöd till ”mitt katthem”! *spinner* Alla hjälpsamma tassar behövs! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag önskar jag kunnat berätta mer – men ibland måste man av hänsyn till människor bara låta sig nöja med en bild och resultatet…
   TassKram Wikki

  1. Mjau, jag önskar jag kunnat berätta mer – men ibland måste man av hänsyn till människor bara låta sig nöja med en bild och resultatet…
   TassKram Wikki

  1. Mjau, jag önskar jag kunnat berätta mer – men ibland måste man av hänsyn till människor bara låta sig nöja med en bild och resultatet…
   TassKram Wikki

  1. Mjau, jag önskar jag kunnat berätta mer – men ibland måste man av hänsyn till människor bara låta sig nöja med en bild och resultatet…
   TassKram Wikki

  1. Så sant! *spinner* Önskar jag kunde trolla fram en guldtacka för varje räddad katt till varje assisterande räddare, för det är de värda! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *