Meddelande till Klosterkatterna!

Nu får ni allt ta och hålla tassarna om era mattar och se till att de sköter om sig själva lite?

img_b39

Vi blir alldeles förfärade av att läsa på er hemsida hur Gammelmatte Gittan går ut i bara tofflorna och trillar omkull! Inga bestående skador hoppas vi, eller är det rullstolen som gäller igen?

Och matte Carina med nackont, jag jamar bara: Vetekudde eller en varm katt på nacken, det är bästa bot!!!

Nova och jag skickar massor av healingspinn till er båda, kära Kloster-mattar!  ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Meddelande till Klosterkatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *