Sigge/Bastian är hemma!

En lycklig matte återförenades i dag på morgonen med sin kära Sigge! Då visade det sig att han faktiskt kommit till katthemmet som unge och den vägen hittat sitt hem – nu fick han hjälp att göra det en gång till!

HurraSpinn för ”lyckligt slut”!!! public_teeth_smilepublic_heartpublic_heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Sigge/Bastian är hemma!”

  1. Åhh, en sån bra upplösning, och vilken lycklig helg det blir för både matte och katt!!! Det behövs som motvikt ibland!
    Men vad är det med alla Sigge-katter som kommer på vift? Den lille snutten som tjänstehjonen snavade över i Stockholm hette ju också Sigge! Tur att ingen av oss heter så, då kanske vi också skulle komma bort!?

    1. Mjau vi får verkligen hoppas att det inte finns ett samband mellan namnet Sigge och risken att komma bort! *ryser*Men tur också att det finna upphittare som hjälper Siggarna hem igen! TassKram Wikki

    1. Mjau det är nog en glad misse att vara hemma igen! Så får han berätta för brorsan vad han varit med om för äventyr! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *