Cyklonen Yasi krossar allt…

Mitt hjärta blöder för Australien just nu… Inte bara för de människor som hotas utan även djuren – ”Im scared for all the nonhuman animals. Abandond pets, livestock trappd in yards, pens, cages & our wildlife, so many endangered sps” – vad ska finnas kvar i morgon?

yasitmolrg

Cyclonen Yasi är enorm, lika stor som hela kontinenten Australien och träffar kusten just nu!

Om vi tycker oss ha problem ibland med att skotta lite snö – vi har det rätt fridfullt…

Yasi träffar hårt rakt på turistorten Cairns och det förefaller som att få av de svenskar som är där inser vilken fara de svävar i. Somliga klagar över att de kanske blir utan sin Facebook och har ”bunkrat” så de ska klara sig med 3 bananer och en bag-in-box med vin…
kiss
Snälla SkaparKatten, håll din Tass över alla down under just nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Cyklonen Yasi krossar allt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *