Tack Miranda! Och tassen upp för DjurArken!

Det kom ett mail i från berömda Miranda, som har en tass på Djurens Jurister och en tass på Göteborgs Katthjälp (Som hon var med och startade!) och hon skriver:

Hej Wikki! Tänkte kolla med dig om du har lust att publicera en artikel/blogginlägg på din alldeles underbara blogg om projektet DjurArken, som vi jobbar med att starta upp? 

mailcats

Kan ni förstå att jag får krullpäls bara att få det berömmet om bloggen av en person som redan är 16 kilometer ovanför mig ifråga om att rädda och hjälpa hemlösa katter?

Och jag har ju visst tänkt höja tassen för Djurarken – det har bara varit så fullt upp inför allt det vi klarade av i helgen: Jobba för katthemmet på utställningen, ha träff med Hittekatter.iFokus-gänget och mitt i alltihop var det fullt rally med 5 katter som infångades och ordnades transporter för… (Tack vår långa ståtliga kompis som ordnade infångandet, tack B och tack Mison som skjutsade och tack Kattstallet som tog emot ett par av katterna!)

Så just nu måste vi hämta andan en stund och vila… Men Miranda, jag lovar vid min Svans att berätta mer om DjurArken för min fina skara trogna KattVänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tack Miranda! Och tassen upp för DjurArken!”

  1. Wikki… nu blir jag alldeles röd om kinderna. 🙂 Du får vila upp dig lite innan du plockar upp pennan igen! Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *