En glädje blandad med vemod

Jag är så glad att ha spridit lite mynta-lycka till flera kattvänner! Insåg lite för sent att jag glömt säga att myntakuddarna kan bli ganska solkiga och fläckiga av slick och dregel… men det tror jag de flesta är rätt införstådda i!

Så här såg det ut när lilla vackra Nikita på Södertälje katthem myste med en myntakudde:


Men jag får en klump i halsen när jag ser hur Nikitas lycka är uppblandad med en skygg vaksamhet och försiktighet – det gör mig så vemodig att tillvaron ska vara så för henne och så många andra katter!

Tänk om det fanns ett litet Krumelur-Piller för skygga katter också? Bara ett – det skulle heta KatteliSkratt-Piller och vips göra en rädd och skygg katt för alltid lugn och trygg…

Fast på ett sätt vet jag ju att det finns sådana piller… Men de är inte alltid snabbverkande utan kan ta väldigt olika lång tid – och det är inte så mycket piller utan det är den Kärlek som skyggisarna får. Jag lovar er, det finns inget underbarare ögonblick än det då Kärleken gör att en skygg och försiktig katt ”vänder” och inte är rädd längre! När oron i blicken ersätts med en frimodig skrattande glädje! Det är dom stunderna som vi katthjälpare lever för!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “En glädje blandad med vemod”

  1. Myntakuddarna har gjort succé det har vi sett! Nu håller vi allt vi har för att Nikitas människa(or) kommer snart.Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *