Hinner inte med en auktion denna vecka…

dekal1
…men det hoppas jag att ni har överseende med! Troligen blir det först en vecka in i februari som nästa auktion kommer.

Är det något särskilt ni skulle vilja önska i ett nytt auktionspaket?

Tänkte berätta att jag också lagt en Tass på en LottoRad nu när det var Drömvinst på en massa miljoner i onsdags, ihop med Nalle och Matte… En så stor vinst skulle snabbt bli till ett KattHem det är då ett som är säkert!!! Vinstchansen – man lämnar in en rad plus kryssar i Joker också, det är Viktigt – är en på 366 227 681 så Chans finns det! *blink* Men har inte hunnit kolla om raden gav någon slant! Återkommer om det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *