Förlåt att jag inte hinner tassrapportera allt!

I dag stack matte och Stora matte iväg och satte upp lotteri- och informationsbordet på  Conventum, så att allt ska vara klart tills kattutställningen öppnar i morgon! Och det tog massor av timmar – de var nästan sist att lämna lokalen…

Men kan ni förstå vilka goda féer vi möter vid sådana här tillfällen? Det fanns redan bord uppvikta och utställda, det hade Nalles Lasse fixat. Och på en av stolarna låg jättefina saker skänkta av Marina på kattprylar… Perfekt till lotterivinster! Så kom det kattsaker från Annika på Mjau/Doggy också: Lektunnlar och kattsand! Hurra!

I natt vaktar Wikki Flatcat montern och vinstbordet, och tidigt i morgon skyndar sig mattarna tillbaka dit… Så nu ska här sovas! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Förlåt att jag inte hinner tassrapportera allt!”

  1. Vad spännande och kul! Härligt att det finns så många generösa människor. Hoppas nu att ni får in riktigt mycket pengar! Vi önskar att vi också att möjlighet att komma och träffa er. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *