KlösTräd inne – när man har en egen skog?

imgb212
Katterna på Landet har en egen skog och en egen trädgård med massor av träd i olika storlekar. Någonstans gömda i snön! KlagoJam har inlämnats till Stora matte och Stora husse, och efter att Mjurre strimlat ett antal bitar tapet i olika hörn och Ville protestkissat inomhus – av ren sysslolöshet, då en katt som normalt vistas ute 26 av dygnets timmar plötsligt befinner sig ”insnöad” hälften av dem knappast accepterar att leka med en fånig röd prick??! – inskaffades en KlösPelare! Till och med katter på Landet måste få vinter-utlopp för lagrade kloa-behov!
img_b21
Några höga pelare eller holkar och kryp-in behövdes inte –  det var klo-fejandet som var fokus, så det blev en bastant stubbe som uppsKATTades från första stund! Här har det nu rivits och klösts så att kloflisorna yrt, och tapeterna får nu vara i fred…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “KlösTräd inne – när man har en egen skog?”

 1. Hej.
  Vi kan bara jama med! Även om vi har en stor ek bara 2 meter ifrån luckan använder vi klösdelen i vårat klätterträd varje dag.
  Det är inte alltid man vill kyla ner tassen för att klösa.
  Nosbuff

 2. Hej.
  Vi kan bara jama med! Även om vi har en stor ek bara 2 meter ifrån luckan använder vi klösdelen i vårat klätterträd varje dag.
  Det är inte alltid man vill kyla ner tassen för att klösa.
  Nosbuff

 3. Hej.
  Vi kan bara jama med! Även om vi har en stor ek bara 2 meter ifrån luckan använder vi klösdelen i vårat klätterträd varje dag.
  Det är inte alltid man vill kyla ner tassen för att klösa.
  Nosbuff

 4. Hej.
  Vi kan bara jama med! Även om vi har en stor ek bara 2 meter ifrån luckan använder vi klösdelen i vårat klätterträd varje dag.
  Det är inte alltid man vill kyla ner tassen för att klösa.
  Nosbuff

 5. Tasseling !
  Åh vilken stooor klöspelare !!!
  Jag har en som inte ens är hälften så stor 🙁
  Vet inte om det beror på att jag inte är så gammal kanske ??
  Jag har som Max o Måns oxå en stooor Ek precis utanför , men jag gillar inte heller att kyla ner tassarna i onödan 🙂

 6. Den var rejäl! Inte vill man gå ut och få snö långt upp över magen när man inte behöver! Nosbuff

  1. Nä, verkligen inte! Och så sätter det sig i klumpar i magpälsen och… Jam, jag vill ha sommar och grönt gräs nu! TassKram Wikki

 7. SÅ fin klös-stubbe! Vi är innekatter och vet inte riktigt vad ett klätterträd är.. Men det låter spännande! Matte och Husse ville ge oss en ny klöspelare genom att vira rep runt stolpen under ett stå-bord vi har. Gissa om dom räknade alldeles fel och önskade att dom varit lite mer alerta på Matte(!)lektionerna i skolan?! Nästan 20 meter gick det åt – men fint blev det, kanske för att vi hjälpte till att vira repet!!!

  1. Kan ni inte träna husse och matte att gå ut i koppel och sele? Det har jag lärt mina människor, de klarar det ganska bra numera. Ibland krånglar de lite när selen ska på men när man väl kommer ut brukar de uppskatta det! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *