Det sista av julen plockas ned

TjugondagKnut ska man väl egentligen plocka bort allt juligt, men en sak brukar bli kvar lite extra länge, och det är julkorten… Särskilt Stora matte sätter stort värde och tradition i att skicka julkort och spara dem hon får, och ganska länge får de glittra, fastsatta med små magneter, på kyl och frys:

img_b20
Och mitt på kyldörren till höger sitter ett stort julkort (Med en röd misse och en tomtefar) som visserligen kommit för många år sedan, men som varje år sätts upp först för att ”dra till sig nya kort”… Som alla är lika välkomna! Men idag plockas de alla ned och sparas. Julen blir ett vackert minne och nu väntar Våren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Det sista av julen plockas ned”

  1. Julkort ska skickas med POST. Har sparat alla julkort sedan 1978 då jag flyttade hemifån. Var och kollade i lådan häromdagen för att se om jag kunde ”sno” några bakgrunder inför årets julkort som jag ska tillverka för Evas katthems räkning…. Så kul att kolla på och vem jag fått ifrån, det ändras ju med åren.
    Klokramar från Skatann

    1. Mjau och visst är det underbart när någon tagit sig mödan att för egen Tass skriva ett julkort just till mig – det är en gåva och det är absolut värt att spara! NosPuss Wikki

  2. Åh Wikki! De ska jag komma ihåg att ni vill ha riktiga julkort som man tassar ner för egen tass å inte dunsar iväg på datorn! Tihi, jag ska tala om för matte va jag tycker hon ska skicka till dig ¨dina tvåbenta!

    Indra

    1. Mjau det är OK med datajulkort också – alla omtanke tycker jag är OK! Men visst är det nåt extra med ett fint kort… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *