Ny patient på Folktandvården!

Enligt klinikchef Jane Westerberg på Folktandvården i Trelleborg så har den nya patienten just löst frisktandvårdsavtal och har inga hål!

tandlakeraa1

”Världens gulligaste katt hittades torsdag 13/1 vid Folktandvården”. Så står det på lapparna som efterlyser ägaren av en ung, orange hankatt som hittades på Folktandvårdens parkeringsplats för lite mer än en vecka sedan, berättar Sydsvenskan.

Alla i personalen ville ta hem den keliga kattpojken, men tar nu hjälp av tidningen i hopp om att hitta hans rätta ägare! Kanske ville han praktisera för framtida yrkesval?
tanda

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Ny patient på Folktandvården!”

  1. Åååh, vilken sötnos! Söt som socker… hi hi! Tänka att alla där ville ta hem honom! Men då kan man ju tipsa om det lokala katthemmet…!!!

  2. Åååh, vilken sötnos! Söt som socker… hi hi! Tänka att alla där ville ta hem honom! Men då kan man ju tipsa om det lokala katthemmet…!!!

  3. Åååh, vilken sötnos! Söt som socker… hi hi! Tänka att alla där ville ta hem honom! Men då kan man ju tipsa om det lokala katthemmet…!!!

  4. Åååh, vilken sötnos! Söt som socker… hi hi! Tänka att alla där ville ta hem honom! Men då kan man ju tipsa om det lokala katthemmet…!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *