Mörda dataexekveringsskyddet?

Morr! Så fort jag skrivit mer än 2 rader på ett blogginlägg och försöker lägga till en bild, så stänger ”dataexekveringsskyddet” ned Explorer och sumpar min text!
yourproblemsar1
Därför har ni sett väldigt lite Wikki i bloggen än vanligt… Ska hoppas få det löst till i morgon! *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mörda dataexekveringsskyddet?”

  1. Vilka konstiga grejer din dator verkar ha för sig, vi vet tyvär inte ens vad en ”dataexekveringsskyddet” är. Men Matte och en av hennes vänner säger att vissa så kallade antivirus program inte jobbar bra ihop med vissa internet program. Kanske har ni det problemet?

  2. Det är ett vanligt problem om man använder Explorer, hände mig stup i kvarten därför skrotade jag Explorer och kör med firefox istället. Problemen är som bort blåsta och som förövrigt även har ett rättstavningsprogram in byggt i sig.

    1. Aha – då ska jag allt ta och byta. Tack för tipset! Har tyvärr Vista på en dator också, och det strular också till det! *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *