När nöden är som störst…

VARNING! Otäck bild!

(…kommer svaret ibland som på posten!) I morse läste jag 9LIVs Pias tråd om kattmamman som togs in igår, och blev alldeles gråtfärdig. Så här ser den arma katten ut:
skadadkatt
Tilda har hon fått heta, en utmärglad, rosslig kisse med sönderfrusna infekterade öron – och i eftermiddag åker hon till Valla Djursjukhus med innerlig förhoppning att hon ska *hoppas hoppas hoppas* kunna räddas!

Pia och hennes man hämtade kattmamman och två ungar ute vid en lada i nattmörkret och anade redan då att hon var skadad. När de kom hem med henne och kunde titta närmare möttes de av denna sorgliga syn. Men Tilda äter och går duktigt i lådan, verkar inte så allmänpåverkad av smärta men det kan förvärras nu när hon är inomhus eftersom bakterier frodas snabbare i värme. Så det är verkligen bra att hon kommer till veterinär innan helgen.

Och det kommer att kosta – så nu vet jag God Gärning nr 3: EN AUKTION FÖR TILDA!!!

angelcat1

Gåtfullt och passande nog har det just ramlat in i min Stora mattes snöiga postlåda ett paket från händiga Sambos och Roxys matte med fina sydda bokomslag! Tänk vilken tur! Så senare i kväll kommer jag att lägga upp det nya auktionspaketet! Var med!

Vill ni skänka en peng ändå till 9LIV och Tilda så finns insamlingsuppgifter i den här tråden!

Håll nu tassarna och be en bön för den lilla kattmamman!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

28 reaktioner till “När nöden är som störst…”

 1. Här väntar vi inte ut auktionen inte, nu har vi tassat över vår Dentabits-slant till Tilda, för hon behöver den bättre!
  Stackars, stackars lilla tappra kattmamma *snörvlar*

 2. Fy vad man blir ledsen, att se denna stackars Mamma som trots denna skada har tagit hand om sina bebbar. Bidrag skickas till Pia

  1. Mjau kattmammmor brukar vara duktiga. Jag hoppas innerligt att denna stackars kattmamma nådde räddningen i tid! *knäppta tassar* NosPuss Wikki

 3. Men VARFÖR väntar man så länge med att slå larm, om man ändå matar en så illa skadad kisse. Allt hade varit så mycket lättare för stackars Tilda om hon fått vård tidigare. Hoppas att det inte är för sent. Följer alla nyheter om henne.

  1. Mjau, vi också. Stackaren skulle ha fångats in direkt de såg skadorna – men när larmet äntligen kom till 9LIV så jobbade de snabbt i alla fall! Hoppas! TassKram Wikki

 4. Men du kära lilla kattmamma Tilda, vad har du varit med om och stått ut med?!!! Ja vi knäpper också våra tassar och önskar innerligt att det ska gå bra för Tilda på Valla och bebisarna får tillbaka sin fina mamma, bättre måendes. Du är bara toppen Wikki, som arrangerar en ny auktion till precis rätt ändamål!!! Nospussar

 5. Men du kära lilla kattmamma Tilda, vad har du varit med om och stått ut med?!!! Ja vi knäpper också våra tassar och önskar innerligt att det ska gå bra för Tilda på Valla och bebisarna får tillbaka sin fina mamma, bättre måendes. Du är bara toppen Wikki, som arrangerar en ny auktion till precis rätt ändamål!!! Nospussar

 6. Men du kära lilla kattmamma Tilda, vad har du varit med om och stått ut med?!!! Ja vi knäpper också våra tassar och önskar innerligt att det ska gå bra för Tilda på Valla och bebisarna får tillbaka sin fina mamma, bättre måendes. Du är bara toppen Wikki, som arrangerar en ny auktion till precis rätt ändamål!!! Nospussar

 7. Men du kära lilla kattmamma Tilda, vad har du varit med om och stått ut med?!!! Ja vi knäpper också våra tassar och önskar innerligt att det ska gå bra för Tilda på Valla och bebisarna får tillbaka sin fina mamma, bättre måendes. Du är bara toppen Wikki, som arrangerar en ny auktion till precis rätt ändamål!!! Nospussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *