Goda Gärningars Dag

”Världsfred fixar jag i morgon!” säger Sofie Ahlgren som hittat på att idag ska vara Goda Gärningars Dag, en idé som nu sprider sig över bloggvärlden. Den nämns också i Kyrkans Tidning – och jag lägger gärna på en Tass och stödjer detta!

catsforpeacetshirt

Goda Gärningar är i och för sig något som jag tycker att man ska göra så ofta man kan – och buffa på andra så att de hjälper till.  Det fina med Goda Gärningar är nämligen att de sprider sig som ringar på vatten och blir flera av bara farten!

Min Goda Gärning nr 1 idag blir att inte bita Matte när hon ska borsta min påls inför helgen. Och så ska jag planera nästa Goda Gärning bums – det blir att skicka ut mer FågelMat! Nr 3 blir att välja ut saker till nästa Wikki-auktion!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Goda Gärningars Dag”

  1. Tusen tack för den fina kalendern och de andra fina sakerna, de kommer att lysa upp hela mitt år!

    Och tack för en underbar blogg som jag med glädje följer varje dag.

    Kram Helenah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *