Bloggstrul idag… plus goda nyheter!

Någon BusKatt hos Metro norpar mina blogginlägg? Det jag skrev tidigt i morse om att Ville var bättre i sina bakben, det försvann! *suck*

Men det goda som hänt är att i kväll har alla tio ”NödRopsKatterna” flyttat ut i sina olika jourhem! Matte var med och hjälpte till med att fotografera dem, bilder kommer så småningom, och hon sa att de var jättekeliga och mysiga fina missar! *High5* för Örebro Katthem!!!
aq

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Bloggstrul idag… plus goda nyheter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *