Ägg för en katt

Man måste hålla ögonen på ModernCat – deras kattmöbeldesign är otrolig! Vad sägs om pEi Pod Kitty, ett kattägg?
peipod
Och om man prenumererar på deras nyhetsbrev kan man under januari vinna ett sådant här luxuöst kattbo! (Om det nu gäller även i Sverige – det frangick inte av tävlingsreglerna…)
peipod1
Mjau, tjusigt är det. Men jag undrar om inte min gamla KATTong i frigolit är precis lika bra!
img_b14

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Ägg för en katt”

 1. Så fina Wikki, men kattongen är nog bäst : ) Det finns en som vi har sett liknar ägget men är vit och ser ut some ett katthuvud, tydligen är det Whiskas cat bed som har designat den. Finns bara begagnade om man ens kan få tag!

  http://www.flickr.com/photos/pippy_timmy/3228934992/in/set-72157615076024792/

  Här kommer info om snart ett nytt katthem i Göteborg.

  http://djurarken.se/index.php

  NosPuss från oss : ) Sven och Signe eller som lillmatte säger: Sen och Sis : )

  1. Mjau vilket häftigt katt-ägg! Det måste jag spana vidare om och göra ett inlägg om! Tack för tipset ”Sen o Sis”! *buff* till lillmatte! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *