Wikkis 2010 – en Kurrig Krönika! Del 4 – april

”Wikki slutar blogga!” Det aprilskämtet inledde månaden. Men det var ingen som gick på det, konstigt nog! I april blev det 139 blogginlägg totalt.

psk

Eskilstunagänget Livbojen jobbade för fullt med att rädda katter ur en koloni i Vilsta och där började en viktig stödkontakt. Nova hade en uppskattad kurs i ”Tassa dina egna påskägg!” i flera avsnitt och på katthemmet Kompis röjdes nu de sorgliga ruinerna bort:

katthemmetborta2
blue2

Vi tävlade i foto-kull, gav goda råd om hur man går ute i sele, lärde kattvärlden ordet ”NÖSS”, provade kattperuker, ägnade oss åt att sova, eller hade roligt åt sexig fönsterputsning

Som alltid delades månaden mellan det sorgliga och det glädjande – bäst var förståss sådana inlägg som det om Lusse, som kom från Södertälje katthem, och sopkatten Slumpen – med lyckligt slut, så som vi önskar att det blev för alla hemlösa katter!

Jag fyllde år och hade en födelse-dagsauktion på en vacker tavla som jag fått av Lady Thirty och lämnade in min deklaration med ROT-avdrag (Räkor och Torsk)…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikkis 2010 – en Kurrig Krönika! Del 4 – april”

    1. Tur att det på PLUS går att påverka till större utfall om man lägger tassen till! Eller hur! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *