Nyårsleendet nr 1

Gott Nytt År! säger devon rexen Billie:
devon_bat
Mjau jag tycker bilden är så störtskön! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Nyårsleendet nr 1”

 1. Gott Nytt År! önskar vi Wikki, Nova o alla andra fina kissar som vi får möta via världens bästa kattblogg. Och självklart önskar vi alla snälla människor som hjälper hemlösingar på olika sätt ett lika fint nytt år. Fortsätt kämpa, för det är så fruktansvärt många som behöver er hjälp.

  Svanshonnör till alla er!
  Chanda, Sullivan & Pumba

 2. Gammelmatte Gittan vill hälsa och tacka för skrattet! Hon såg inte bilden, men det var väldigt roligt att höra sin dotter (undertecknad) skratta hysteriskt och kissa på dig för att hon inte kunde sluta… själv prisar jag Gud att jag bär inkontinensskydd…

  Vad jag tänkte på när jag såg bilden? Jag funderade på om jag skulle anfalla Conny och göra något liknande… nej, bäst att inte tänka mer på det, då kissar jag på mig igen!

  Gott nytt år!

  1. Mjau, om man får avsluta det gamla Året med att skratta så häftigt, så kan jag inte tänka mig bättre! *fniss* NyårsTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *