Blog of the Year!???

Jag har just fått en kommentar som säger att min blogg är nominerad till ”Blog of the Year”!? Allt jag behöver göra är att logga in på Facebook och sedan då? Wikki Bloggkatten har INTE Facebook?!!

facebookcat

…så jag undrar verkligen om detta är sant och hur det i så fall gått till?!

fb_cat1

Är det någon av er som är FaceBookKatter som kan gå in där och kika vad som menas?! Please!?

För oavsett vad alla säger, så VILL JAG INTE känna mig tvungen att registrera ett Wikki-konto på ”Fejan” – jag finns ju HÄR!

*suckar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Blog of the Year!???”

 1. Hej Wikki har varit inne o kollat nu och du behöver verkligen inte skaffa facebook för det 😉 Du finns med i valen som man kan rösta på, det har väl nån som gillar dig jättemycket lagt till dig där antar jag, man vinner en resa till New York för 2 om man vinner, men vad skall en katt som du där 😉 Den som leder har just nu 101 röster och leder stort så det är nog inget att bry sig om. Vi tycker om dig här Wikki, du har fult upp ändå 🙂 Kram.

  1. Mjau det är spännande i alla fall och vill någon bloggvän som har FB rösta så är det ju snällt! TassKram Wikki

 2. Vi försökte kolla men man måste ha någon jamarns ”app” för att kunna se alla nominerade och rösta. Matte har Facebook-konto men gillar inte där ”apparna”.
  Sidan öppnade den 21 december så den är ganska ny och än har det inte hunnit komma in så många poster.
  I infon står bara ”Vilken blogg har helt enkelt varit bäst under 2010? och så namnet på tre killar som startat sidan.
  Vi ska försöka hålla koll så gott det går 🙂
  Men hur som helst – jättegrattis till nomineringen! Den är du så himla väl värd!
  Hoppas du har lite nytta av detta.
  Kramar, tassklappar och jubeljam från oss!

 3. Usch då, var man tvungen att registrera sig när man är nominerad? :-O Det var jag som nominerade denna blogg och efter ett litet tag gick den att rösta på, så det kanske inte behövs att du blir med där? Jag ville iaf uppmärksamma bloggen för de flesta bloggar som jag såg som var nominerade var modebloggar och liknande som inte har ett sådant viktigt budskap som denna 🙂 Hoppas det var ok…?

  1. Å Tess vad gulligt av dig och hoppas att jag kan få några röster i alla fall! Jag har många blopggvänner ju som kan fixa röster och så smyger jag in och lånar Mattes FB och kikar, bara jag kommer på hur man gör! *fniss* NyårsTassKram Wikki

 4. Tydligen är det en grupp där man kan nominera bloggar.

  Är inte med på hur man röstar eller vad en ev. vinst består av. Men det måste ju vara en stor ära att bli nominerad. 🙂

  Gott nytt på er!
  Nosgos

 5. Du, man måste inte ha ett sånt där konto.
  Vi har visserligen ett men förstår fortfarande inte vitsen med det. 🙁
  Säger som du.
  Ligan har ju sin blogg liksom.
  Ett riktigt Gott Nytt År önskar Matte och Ligan er.
  Tazz och Kram

  1. Mjau så jag fortsätter nobba FB – men det är kul att min blogg finns i omröstningen, det gillar jag! NyårsTassKram Wikki

 6. Som jag ser det så behöver inte din matte rega sig på facebook egentligen! Dock finns Wikki bloggen med i listan över nominerade bloggar, och eftersom våran matte HAR facebook så gick hon in och röstade på den och uppmanade sina vänner att göra detsamma. OM man vinner så vinner er matte en resa för två till New York!

  Vet dock inte om man kanske måste vara med i facebook för att få ut vinsten…det förtäljer inte historien!

  VI håller koll på detta i alla fall!

  VI tycker att Wikkibloggen är den ABSOLUT bästa blogg vi nånsin har besökt! Så de så

  NosPussar

  Indra o Bastian

  1. Det får vi väl se – fast det skulle ju vara cool att preja ned några modebloggare i FejanDiket… *fniss* Bugar djupt för berömmet! *spinner* NyårsTassKram Wikki

 7. Wikki vi fattade inte sidan mest blondinbella och sånt trams : ) Tror inte du behöver bry dig om det : ) Vi kollar mer på det nya året!

  Gott Nytt! NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *