Wikki the Coach

Efter nyår ska jag troligen få hjälpa matte att söka nytt jobb, då hennes visstidsanställning tar slut. Hon verkligen älskar sitt jobb, men är man bara anställd för en viss period så får man leva med att det blir så.

Så nu studerar jag hur karriär-coacharna går till väga:
Jag tror att ett test skulle sitta fint, vad tror ni om det här:

careersforyourcat
Mjau, jag tror jag kan bli en bra jobb-coach! Matte, jag kan ge dig anställning som min personliga assistent faktiskt! Lönen är bara i pälsbollar, spinn och buffar men det gör väl inget?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki the Coach”

  1. Wikki God Jul till dig, Nova och alla människor : ) Så fina jul bilder!

    Matte är världsbäst på att läsa ansökningar och CV, hör av dig om hon behöver råd!

    NosPuss Sven och Signe

  2. Mjausingen vilken bra film. Fast jag måste jama att den kändes väldigt vinklad. Alla vet ju att vi katter jobbar stenhårt när våra människor inte är hemma.

    1. Absolut – vem tror de annars att det är som raidar ihop dammråttorna och håller mattor lagom skrynklade och blomkruksjorden luckrad?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *