Min husse är med Tiger

Nova och jag har vansinnigt roligt åt husses julklappar:

imgb183
Mjau, han har en tigerfäll på huvudet! *suckar* Och i ett annat paket fick han en riktigt rolig liten radiostyrd bil:
imgb184
Och husse, jag har bara tuggat LITE LITE på bilens antenn! Jag lovar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Min husse är med Tiger”

 1. Sån fäll har Sören oxå fått. Men han har inte sin på huvudet.Men fin var han allt Husse och tassarna värmer gott om örona.

  Nalle

  1. Mjau matte håller på att försöka övertala mig att posera på en viss fäll, men jag vägrar sätta dit tassarna…. Hm… *fniss* TassKram Wikki

 2. Men varför Wikki. Hade e-mailen funkat hade kunnat få en Jättefin bild på Sören på sin fäll. Det är minsann inte alla katter som fäller mer än dom bytena som kattvakten släpar in till dom. ( levande möss jag tror att det är hon) Hoppas att hon inte läser detta inlägg.
  Natt puss.
  Nalle

  1. Fniss ja det blir lite konstigt ibland… *kurr*
   Men vi har haft en häftigt skön jul! JulKurr och NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *