Snodd katt

Sär  skriv ningar är bland det värsta jag vet. Men beträffande rubriken så kunde jag inte låta bli… Det här inlägget ska dock handla om detta:
katsnodd
Få kattleksaker är väl så enkla men ändå så roliga som mattes hårsnoddar?!!! Jag vet att massor av katter håller med mig dessutom!

b12

Matte hittar aldrig lagd snodd där den borde ligga. Och vid städning så dyker massor av dem upp under skåp, badkar och möbler. Både Nova och jag snoddnappar när vi har chansen – ganska ofta eftersom mattes långa päls kräver ständig snoddning…

Jag hittade ett jättebra tips hos Spiritus Nimbus också om hur man kan göra extra kul kattleksak av alla snoddar som dyker upp vid städtillfällena!

Har du några egna bra lektips – det behöver ju inte vara med hårsnoddar (Eller julgranskulor så här års….) men nåt du kan tipsa om!?

17

Snodd katt! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Snodd katt”

  1. Wikki du och matte har lika ståtliga svansar : ) Vår matte brukar sätta små påskfjädrar på ett snöre, väldigt roligt.

    En katt kompis till oss på Flickr har svalt ett snöre och är jättesjuk. Nåt man har till att linda kalkon. Det tog två sekunder. Vi får inte glömma det till Jul!

    Och som våran veterinär säger, när det är något som syns i munnen och finns i magen: DRA INTE!!! ÅK IN!

    NosPuss Sven och Signe

    1. Helt rätt – snören i magen är jättefarligt och det måste man ta till veterinären OMGÅENDE precis som ni säger! Man får ALDRIG dra ut det själv – det kan skada tarm, mage och strupe (beroende på i vilken ände det sitter…) – så all lek med snören ska övervakas!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *