Vinnande lussekatter…

nelson2
En blöt lussekatt, nämligen persern Nelson, var vinnaren i Luleå! Och lussekatten Kalle i Värmland har 40 stycken mattar och hussar att pyssla om:
kalle

Kalle är nämligen sällskapskatt på äldreboendet Gömmansberg och tar hand om 22 boende och ett 20tal anställda! Gissa om de är stolta över sin Lussekatt! Kalle kallas ”receptfritt läkemedel” och sviker aldrig sin plikt.

lusse2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *