Ett kattpaket till jul?!

Det här är katterna Ylva och Sofi:
ylva     sofi
De här två skyggisarna har blivit bästa vänner och genom att ge trygghet åt varandra har de också blivit framåt och myser numera gärna i vardagsrumssoffan med både människor och hundar!

Missarna hoppas förstås innerligt på att hitta ett kattvant, grundtryggt och helst lugnt hem tillsammans, så att deras plats i jourhemmet kan övertas av andra behövande katter!

Djurskyddet Kristinehamn gör gärna en SpecialJulKlapp med Ylva och Sofi i paketet!

Och den som vill stödja dem med gåva kan göra det till postgiro 23 92 03-3 – alla bidrag är välkomna!

Här kommer lite mer information direkt från jourmatte Anneli:

Dessa 2 töser är trygga i hemmet med oss, men de kommer väl falla tillbaks lite i sin trygghet när de kommer till nytt hem. Men med kärlek och förståelse kommer den som tar sig an dem att få två goa vänner för livet!
De är 100% rumsrena.
Ingen av dem är så överförtjust i blötmat, men en bit påläggskorv är gott, Ylva (Den svarta) äter inget annat *godis* . Hon ratar färs, kyckling, räkor.. ja allt.. Det enda hon vill ha som extra gott är påläggskorg, tunnskivad. Skinka kan gå om inget annat finns att erbjuda. Sofi gillar allt det ovan nämnda, men är jättenöjd om hon får dela påläggskorv med sin bästis Ylva.
De har absolut inga problem att dela hem med andra katter eller hund/ar som är kattvana.
Hade jag inte redan haft så många missar i mitt hem så hade de fått stanna. Men om de får nytt hem så kan nya missar som finns där ute i kylan få hjälp att komma in i stugvärmen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ett kattpaket till jul?!”

 1. dessa 2 töser är trygga i hemmet med oss, men de kommer väl falla tillbaks lite i sin trygghet när de kommer till nytt hem. Men med kärlek och förståelse kommer den som tar sig an dem, få två goa vänner för livet.

  De är 100% rumsrena.

  Ingen av dem är så överförtjust i blötmat, men en bit påläggskorv är gott, Ylva (Den svarta) äter inget annat *godis* =P Hon ratar färs, kyckling, räkor.. ja allt.. det enda hon vill ha som extra gott är påläggskorg, tunnskivad. Skinka kan gå om inget annat finns att erbjuda.
  Sofi gillar allt det ovan nämnda, men är jätte nöjd om hon får dela påläggskorv med sin bästis Ylva.

  De har absolut inga problem att dela hem med andra katter eller hund/ar som är kattvana.

  Hade jag inte redan haft så många missar i mitt hem så hade de fått stanna. Men om de får nytt hem kan nya missar som finns där ute i kylan få hjälp att komma in i stugvärmen.

 2. Håller Tummarna för att dessa katter blir någons Julklapp.
  Någon måste väl ändå vara värd att få ägas av dessa sötisar?
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *