Problem med att lämna kommentarer?

Mjau, förlåt, jag vet att det ibland tar en dag innan jag har möjlighet att godkänna och besvara kommentarer till mina inlägg!

Ni får nog tyvärr stå ut med det, då jag har valt att ha funktionen att kommentarer publiceras först när jag läst och godkänt dem – det tar bort en del ”skräp” som inte hör hemma i min lilla kattblogg. (Nej inte så att jag censurerar kommentarer – men jag städar bort spam och reklam.)

Men den senaste veckan verkar det ha krånglat rejält med att lämna kommentarer, fast jag fick jam om det först igår?! Är ni många som inte kommer fram och kan kommentera?! Skriv ett mail till mig i så fall på bloggkatten@hotmail.com men skriv också och klaga till metrobloggen.se@metro.se så hoppas jag att de får ordning på det hela snart! Ibland behövs en tekniker!

tekniker

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Problem med att lämna kommentarer?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *