Tacksamhet till omtänksamma människor

Det är med tacksamhet och värme i hjärtat jag skriver följande:
mat10

Tack alla snälla kattvänner som kom ned till Örebro katthems öppna hus i går och skänkte kattmat! En familj kom med en hel platta stora burkar Mjau och av några fick vi stora säckar med Royal Canin foder! Men jag lovar – även de som gav de små påsarna Mjau fisk torrfoder var lika välkomna, för stor såväl som liten gåva spelar viktig roll för oss ändå! (Och det har är tjatigt men ni vet ju vad jag jamar: Det är de små flödena som blir till en stor flod!)
par
Och så finns det ju många underbara katter här också som väntar på att JUST DU som ska bli deras RÄTTA MÄNNISKA ska komma och hälsa på!!! Här är det katterna Dots Pärlan och hennes unge Dots Kitt, ett par som väldigt gärna vill fortsätta sitt liv tillsammans! ?   ?   ?   ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tacksamhet till omtänksamma människor”

 1. Visst är det ovärderligt med alla människor som skänker mat och annat till katthemmet! Utan er skulle vi inte har råd att hjälpa katter i nöd. Tack för att ni finns, och fortsätt skänka saker vi behöver när ni kan. Alla vi katthemsmänniskor blir så glada.

  1. Mjau, och skulle ett katthem ”råka ha fullt i sina förråd” så finns det andra som gladeligen tar emot allt, både kattmat, leksaker och kattgodis! Liksom toalådor, transportburar, klösträd osv… *blink* NosPussar Wikki

 2. Wikki vi har inte haft några problem med att lämna kommentarer, hoppas det ordnar sig : ) Underbara bilder på dig i kattong!

  Idag har vi donerat julklappar. Matte har nämligen kommit överens med några vänner att istället för att köpa presenter så skänker alla en slant dit de vill, Vi gör det så klart till olika katthem. Kring jul brukar vi förutom våra Göteborgsställen även skramla till lite andra katthem som finns runt om i landet.

  Vore det inte härligt om några fler kunde avstå i alla fall EN julklapp till ett katthem. Som du säger alla små donationer kan rädda någon liten misse! Det börjar bli kallt också : ( Oj så långt det blev! Kanske en utmaning!

  NosPuss från oss i värmen! Sven och Signe

 3. Vilken bra ide! Matte ska minsann skänka en och annan julklapp till vårat katthem…Ja det som Bastian kommer från. dom behöver verkligen lite bidrag till alla de kissar som väntar på sina människor

  spinner glatt…

  Indra och Bastian

  1. Mjau – vi har ännu mer bra idéer så här i juletid! Snart kommer alla Wikkis julklappstips! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *