Esthers ungar har kommit!

estherunge
Livbojens lilla Esther har idag fött fyra underbara små ungar!
unge_1

Alla har som sin mamma mycket vitt, tre av dem har röda fläckar och en är svartfläckig. De snuttar glatt och har det skönt hos sin duktiga lilla mamma…

Om tolv veckor kanske någon av dem vill flytta till dig?!!

Och tänk att det bara går att  vara så söt??!

Här hittar du Livbojen – jag gissar att bilderna alldeles snart kommer upp på deras hemsida också, men jag har fått förhandstitta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Esthers ungar har kommit!”

 1. Hej Wikki.
  Mycket gullig bild på kottungarna !
  Esther va så duktig ,,,Likaså kottarna .

  Tack för du alltid ställer upp på min dotter Sara!
  Kram … Kicki .

  1. Hurra en hälsning från en kattungemormor, vad stolt jag blir! Så klart jag ställer upp för Sara som gör så mycket gott för så många katter! *spinner* Tänk om alla var som Sara – då skulle det inte finnas några hemlösa missar ju! NosPuss Wikki

 2. Sååååå bedårande! Välkomna till världen små fina vänner! Grattis till vackra mammma Esther! Tasskramar

  1. Mjau, de är så fina – och doftar alldeles speciellt när de är precis nyfödda! Man kan sniffa på dem i all eviiiiighet så gott känns det i nosen! TassKram Wikki

  1. Mjau mammakatt Esther är såååå duktig! Hon kurrar och tvättar och pysslar om sina små med stor kärlek! Tänk vad skönt att vara födda inne en sådan här dag när snöstormen viner…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *