Känner ni för en ny auktion?

paket1
Vågar man ha auktion på ett ”Hemligt paket”??! Som kan innehålla vad som helst?! Eller är det bättre att ha auktion på ett vackert katt-bokomslag igen? Hmmmm…. Vad tycker ni?

Och vem/vad tycker ni i så fall auktionen ska vara till förmån för???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Känner ni för en ny auktion?”

  1. Jag tycker ett hemligt paket låter spännande!! (fast en liten hint om det är till människor eller oss missar) Sen tycker jag att du sätter upp en rad olika valmöjligheter och sen får den som vinner bestämma vart det går av alternativen!

    1. Hm – jag är ju lite nervös för det kan ju bli så att den som bjuder på hemligt paket förväntar sig något och blir besviken?! *morrhårsdarr* Fast det ska ju gå till välgörande kattändamål så klart! Hm jag ska titta i Hemliga Skåpet om det finns några bra saker där… NosPuss Wikki

  2. Mjau vad kul! Jag håller med om att den som vinner kan ge ett förslag på vart pengarna ska gå!

    NosPuss

    Indra…lillebrorsan e me på noterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *